Extra záruka až 20 rokov

kancelaria24_extra_zaruka_20_rokov

Pri zariaďovaní kancelárskych priestorov aj zútulňovaní domácnosti sa často neriadite iba prvým dojmom a prísľubom okamžitého pohodlia. Za tým všetkým hľadáte niečo viac. Pocit, že ste urobili nielen správnu voľbu v tejto chvíli, ale hlavne investíciu do vybavenia, ktoré vám bude slúžiť dlhé roky.

Či už ste na čele firmy, ktorá práve premieňa prázdne priestory na živé kancelárie, alebo len vyberáte kancelársku stoličku na spríjemnenie práce z domu, na nás sa môžete spoľahnúť. V našom programe záruk poskytujeme jednotné podmienky firmám aj jednotlivcom. Predĺženú záruku získavate k nákupu automaticky a zadarmo. Jej výšku vidíte vždy pri každom z produktov v bočnom menu s parametrami.

 

EXTRA ZÁRUKA 20 ROKOV

...na kancelársky a kovový nábytok!

Naša najdlhšia 20-ročná záruka je záväzkom kvality a odolnosti. Vieme, že pracoviská potrebujú kancelársky nábytok, ktorý odolá každodennému používaniu a zostane funkčný a esteticky príťažlivý po mnoho rokov. Preto na jeho nákup získate automaticky zadarmo záruku po dobu 20 rokov.

Extra 20-ročná záruka sa taktiež vzťahuje na kovový nábytok do šatní, dielní a archívov. To znamená, že môžete očakávať rovnakú výnimočnú odolnosť a dlhodobú kvalitu aj pri týchto špeciálnych kusoch, čo je ďalší dôvod, prečo sa spoľahnúť na naše produkty pre vaše pracovné prostredie.

EXTRA ZÁRUKA 10 ROKOV

...na nastaviteľné stoly OfficeTech, vybrané kancelárske, zdravotné a záťažové stoličky!

Dynamické pracovné prostredie vyžaduje flexibilné riešenie. Naše výškovo nastaviteľné stoly OfficeTech a vybrané modely kancelárskych, záťažových a zdravotných stoličiek s 10-ročnou zárukou podporujú správne držanie tela a prispôsobia sa akýmkoľvek zmenám vo vašich potrebách.

EXTRA ZÁRUKA 5 ROKOV

...na všetok zvyšný tovar e-shopu!

Ale to ešte nie je všetko. Na celý zostávajúci sortiment nášho e-shopu ponúkame 5-ročnú záruku. Či už si vyberiete čokoľvek pre vašu kanceláriu alebo domácnosť, môžete byť v pokoji. Vybavenie vás bude spoľahlivo sprevádzať roky. A pokiaľ nie, o servis alebo výmenu sa okamžite postaráme.

 

Na čo vám zvýšenú záruku naopak nemôžeme poskytnúť?

Snažíme sa, aby naša záruka bola čo najviac ústretová a pokrývala široký sortiment produktov. Lenže, ako to už býva, na niektoré veci sa predĺžená záruka bohužiaľ vztiahnuť nedá. Patrí sem iba spotrebný tovar s lehotou expirácie a poťahy produktov z eko kože. Tieto položky majú tendenciu sa prirodzene rýchlejšie opotrebovávať, a preto do nášho záručného programu nespadajú.

Ale nebojte sa, riešenie sa nájde vždy a my sme tu, aby sme vám pomohli nájsť to pravé. Kedykoľvek budete potrebovať poradiť, stačí sa na nás obrátiť. Sme tu pre vás!